Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

“El món dels ocells”, exposició fotogràfica al Cercle de Belles Arts

dimarts, 6 de febrer del 2018
• Fins el 28 de febrer, Policarp Hernández i Josep Maria Font, mostren imatges d’aus en plena natura

Policarp Hernández i Josep Maria Font, exposen “el Món dels Ocells” a la sala del Cercle de Belles Arts de Lleida que romandrà oberta fins el 28 de febrer. Les imatges donen a conèixer la vida familiar, l’hàbitat, el vol i els desplaçaments tenint com a base diferents escenaris en plena natura.
El fotògraf lleidatà, Llorenç Melgosa, va definir els dos fotògrafs, durant la presentació de la mostra (2 de febrer de 2018) com “bona gent, que tenen un gran compromís per la natura, la cuiden i mostren sacrifici, molta passió, dedicació i paciència fins obtenir imatges d’un gran nivell tècnic i d’un gran impacte per l’espectador”.

Premi per “Art a la Natura”

Josep Maria Font ha estat el guanyador del Vè Concurs de fotografia organitzat pel Cercle de Belles Arts i Arts de Ponent amb “Art a la Natura” que, junta amb la resta d’obres premiades, també estan exposades a la sala del Cercle. . Post cops vist.

1 comentari:

  1. Policarpo Hernández i Josep Maria Font. Molt agraïts a La Maranya digital per a haver recollit de la ma de l'estimat Paco Castillo, el moment de la inauguració de la exposició envers els ocells al Cercle de Belles Arts de Lleida

    ResponElimina