Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Els Ex- són Ecs!

dijous, 6 de juliol del 2017
Després del dia 4 de juliol en el que el Govern de la Generalitat va donar alguns detalls (alguns no pas tots, i ben fet que fan) sobre el referèndum de l'octubre, la collita de perles ha estat abundant (les xarxes de pesca virtuals en van plenes) i s'anuncia extraordinària per a les properes setmanes. Perles gruixudes com a ous d'estruç, com les de Cospedal que amenaça amb l'exercit, la Guàrdia Civil i l'Esperit Sant davant l'atac d'armes tan perilloses com les urnes, les paperetes i les ganes de llibertat.

No hi ha millor propaganda, pels partidaris de que la cita electoral es celebri (que d'altra banda són gran majoria), que la foto dels tres ex (ecs!) presidents del govern de les espanyes deixant anar bajanades a tort i a dret amb una cordialitat sorprenent en l'amigable tertúlia convocada per Vocento.

Afabilitat sobrevinguda que els deu haver donat el fet de ser consellers d'empreses que treballen en sectors dels que ells no en tenen ni idea però que els hi donen un bonic complement al seu sou vitalici de exs (ecs!) que naturalment acabem pagant els consumidors i contribuents d'un estat que mai no ha entès res i ara tampoc. La cosa seria còmica si no fos que Felipe (el VI no, l'altre) al 82 no es va cansar de repetir que ell quan plegués li agradaria viure a Barcelona i que José Luis es declarava culé de tota la vida. Semblaven tan amiguets a la fotografia que algun vell república espanyol, algun que no estigui a la cuneta d'una carretera oblidada, es deu regirar a la tomba.

Com diu l'amic Palinuro, de les coses dites per Aznar no en cal fer comentari, són totes adients a la “lògica patafísica de la dreta”, com ara quan diu que abans es trencarà Catalunya que Espanya reconeixent, doncs, explícitament, que Catalunya no és Espanya. Aquest home és un intel·lectual de la perla!

Els altres dos ja s'han demostrat experts perlicultors en el passat i ara ho han corroborat. L'un, el que malgrat el cognom no sap fer de sabater, es va fer un embolic tan gran que encara no sap ben bé el que va dir i perquè. L'altre (bru de iot o de raigs UVA) deu patir un atac d'amnèsia contradient tot allò que havia expressat i promès abans del 82 com ara allò de que el dret a l'autodeterminació dels pobles és consubstancial a la ideologia socialista. Aquest home, a qui jo havia tingut com a bon estadista, és tan espavilat que solament fa cinc anys no veia cap problema entre Catalunya i Espanya i tot just fa uns mesos va augurar una estrepitosa derrota de Sànchez davant la seva ajudant andalusa a la fàbrica de perles sense preu. Un profeta, aquest home és un profeta.

Bona nit, bon vent i bona barca. La setmana vinent duré més perles, paraula de capità.

Capità Haddock Sparrow
amb l'estimable ajuda (per això cobra) del contramestre Pep. . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada