Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Intensament Andalusia !

dimarts, 13 de juny del 2017
Susana Díaz, presidenta de la Junta d’Andalusia, ens espantava dimarts passat avisant que la universitat serà gratuïta per als estudiants que superin totes les assignatures del primer curs.

La Junta d’Andalusia aplicarà des de setembre bonificacions al cost de les carreres universitàries i màsters als estudiants que aprovin totes les assignatures del primer curs. Es a dir: per estudiar una carrera universitària a Andalusia només s’haurà de pagar de forma completa el primer curs i assegurar ‘se un 5 !

Aquesta mesura serà properament inclosa en el decret de preus públics de la Junta d’Andalusia, Susana Diaz o defensava tot twitejant : "modelo universitario que premie el esfuerzo y blinde la igualdad: matrícula gratis para quien apruebe y potente sistema de becas".
Bona lliçó pels joves, no cal premiar l’esforç per aconseguir una bona nota, amb un 5 ja n’hi ha prou ! Amb això el que s’afavoreix és la mediocritat !

Principi d’igualtat per tots els espanyols, o no ? Alegria, alegria, tot pagat !
Andalusia: universitat gratuïta per els estudiants que aprovin, Catalunya: taxes universitàries pels núvols !

Voleu dir que amb tant “pescaíto frito” no se li ha socarrimat el cervell a Susana Diaz !
Andalusia no deixarà mai de sorprendre’ns “Intensamente” tal i com diu el seu nou logotip de la nova campanya de turisme !

GatCat . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada