Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Microagressions masclistes?

dimarts, 23 de maig del 2017
Sembla que la  CUP hagi caigut en un cup i els aires etílics que destil·la el recipient els hi ha ennuvolat el cervell.

Aquesta vegada, la CUP de Terrassa, ha presentat una proposta a l'ajuntament de la localitat barcelonina, dirigida a instruir els individus de gènere masculí que viatgen en transport públic.

La polèmica es centra en la manera que s’asseuen els homes, la CUP vol prohibir que ho facin amb les cames obertes. Per aquest motiu ha plantejat realitzar una campanya en les marquesines dels transports públics, per sensibilitzar a tots els habitants en contra d’aquesta pràctica. Pel que sembla, els mascles d’aquesta localitat al seure, obren les cames de tal manera que ocupen diversos seients amb elles, aquesta costum fa que envaeixen l'espai de les persones usuàries del transport públic i, segons la CUP, aquest fet és  a més a més com "una microagressió" masclista.

El que cal llegir ! Potser que anem per feina i ens deixem de tanta tonteria, aquestes temàtiques no treuen cap a res!

En lloc de entossudir-se  tant amb aquest tipus d’assumptes, valdria més la pena mirar de restablir en el transport públic valors perduts com deixar els seients per la gent gran o dones embarassades. Al menys el sou públic que cobren els de la CUP aniria dirigit a resoldre problemes més socials.

GatCat

. Post cops vist.

1 comentari:

  1. Trobo encertada la proposta de fer una campanya publicitària per conscienciar que cal usar els transports públics amb consideració envers la resta de persones. Ara bé el que no entenc és que s'hagi de prohibir aquesta mena de coses, trobo que hi ha un afany per imposar lleis i més lleis impropi de la societat que volem ser.

    ResponElimina