Articulistes

Altres entrades

días online
entradas
comentarios
usuarios online

Mentider professional

dimarts, 11 d’abril del 2017
El problema no és viure en un país on el president del govern sigui un mentider professional, el problema és que ho sap tothom i no passa res.

El Sr. Mariano es pot permetre el luxe de ser un mentider de primer nivell i no passa res.
Això tampoc et pensis que ho pot fer tan alegrement qualsevol mandatari europeu. Ho pot fer el Sr. Mariano i potser el president d’Hongria i potser algun altre, el Putin, ara que ho dius, però la cara dura, la poca vergonya que es pot permetre el Sr. Mariano, li és exclusiva, tot s’ha de dir.

Diu que hi haurà una pluja de milions a Catalunya per tal de minimitzar el que està robant cada any. Ho diu, l’aplaudeixen, se’n va cap a casa, content, pensant que sí, que ha enganyat tots els catalans i endavant que fa baixada.

Surt el ministre d’Hisenda, diu que no, que d’inversió a Catalunya res i què ha passat? No res no ha passat.
Nosaltres com que ja ho sabíem que el Rajoy estava mentint per la gola, ja no li vam fer molt de cas. Ja se sap, és un mentider i els mentiders justament ho són perquè diuen mentides, és clar com l’aigua això.

A Espanya, la notícia ha estat molt ben rebuda, perquè només faltaria que es fessin concessions als independentistes.

Vull dir, però, que tota Espanya, caverna inclosa, comprova que sí, que efectivament està governada per un mentider compulsiu i una colla de col·leguis que el recolzen i què ha passat? No res.
Encara el votaran amb més convenciment.

Majoria absoluta.
Es el que té formar part d’un país d’esclaus.

Rafel Molina . Post cops vist.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada